Hangon Helluntaiseurakunta | Paasitie 1, 10900 Hanko | 0408389839 | toimisto(at)hangonhelluntaisrk.net | IBAN: FI0940550012397671 | BIC: HELSFIHH

Hangon Helluntaiseurakunta Hangon parhaaksi

Jeesus antoi ennen taivaaseen astumistaan opetuslapsilla viimeisen käskynsä:

”Näin on kirjoitettu. Kristuksen tuli kärsiä ja kolmantena päivänä nousta kuolleista, ja parannusta syntien anteeksiantamiseksi on saarnattava hänen nimessään kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.” Luukas 24:46-47

Käsky ei sulje pois ketään tai mitään heimoa tai kieliryhmän edustajaa, vaan KAIKILLE ihmisille!


 


Me haluamme Hangon Helluntaiseurakuntana olla toteuttamassa tätä käskyä niin lähellä kuin kaukana.

Tällä hetkellä olemme mukana tätä käskyä toteuttamassa tietenkin Hangossa, mutta myös kauempana:

Kummilapsityö:


Meillä on kolme (3) kummikohdetta:


Ensimmäinen on Albanialaistyttö. Mahdollistamme hänelle kelvolliset elinolosuhteet sekä mahdollisuuden käydä koulua ja sitä kautta parantaa omaa ja koko suvun elinolosuhteita.
Toinen kummikohteestamme on Afrikassa Masai-heimon alueella toimiva naisten ja tyttöjen turvakoti. Turvakoti mahdollistaa nuorten tyttöjen turvaan pääsyn kun he kieltäytyvät ympärileikkauksista ja pakkoavioliitoista. Turvakodissa he saavat niin fyysistä kuin psyykkistä hoitoa sekä koulutusta. Näin tytöt saavat uuden mahdollisuuden.Kolmas kummikohteemme on Latvialainen romanityttö. Kummimme käy ammattikoulua tällä hetkellä ja tuemme hänen koulunkäyntiään jotta hän saisi paremmat lähtökohdat elämälleen kuin lukutaidottomat vanhemmat saivat.
Intialainen Kansallinen työ:

Hangon Helluntaiseurakunta tukee Agape Intia ry-nimisen yhdistyksen kautta Intiassa työtä tekevää pastoria N. Prabhudassia. Pastori on raamattukoulusta valmistunut ja asuu perheensä kanssa Sambaigudenin paikkakunnalla. Hänen tavoitteenaan on levittää evankeliumia kymmenessä eri kylässä ja perustaa näihin 1

0 seurakuntaa.


Suomesta lähtevä tuki edesauttaa lähettiperheen toimeentuloa, mutta myös uusien seurakuntien perustamista. Pastorin terveisiä kuullaan neljä kertaa vuodessa suoraan Intiasta.
”Agape Intia ry. on vuonna 2005 perustettu yhteiskristillinen suomalainen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea ja auttaa kansallista evankelioimis- ja avustustyötä Intiassa.


Tämä työ pitää sisällään evankelioinnin lisäksi mm. orpokotien, kirkkojen ja koulujen perustamista, orpolapsien tarpeista huolehtimista, kaivojen rakentamista, leprapotilaista huolehtimista ja kansallisten pastoreiden tukemista.” - Agape Intia-yhdistys


Käy tutustumassa tästä lisää Agape-yhdistykseen.
Israeltyö:


Seurakuntamme Israel-työ toteutuu yhteistyössä Hangon Israelin Ystävyysseuran kautta.

Järjestämme heidän ja eri seurakuntien kanssa yhteistyössä erilaisia tilaisuuksia joihin kaikki ovat tervetulleita. Lisää Israel ajatuksiamme tästä.


 Fida International, lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö


Fida on vuonna 1927 perustettu Suomen helluntaiseurakuntien omistama yhdistys.

Fida on latinaa ja merkitsee uskollista ja luotettavaa. Fidan toiminta perustuu kokonaisvaltaiseen ihmiskäsitykseen ja kristillisiin arvoihin.

Osallistumme vuosittain järjestettävään Eväät elämään-lipaskeräyskampanjaan.

Lisätietoja: www.fida.info


 Avainmedia


Avainmedia on vuonna 1955 perustettu Suomen helluntaiherätyksen medialähetystyöhön erikoistunut järjestö.

Työ kohdistuu useille maailman puhutuimmista kielistä, ylittäen suljetutkin rajat median keinoin.

Avainmedia tekee yhteistyötä eri kristillisten järjestöjen kanssa Suomessa ja ulkomailla, ja on kansainvälisestikin arvostettu yhteistyökumppani.

Media on vahva vaikuttaja ja haluamme seurakuntana olla mukana tässä työssä maksamalla vuosikannatusmaksun.

Lisätietoja: www.avainmedia.org


 Varainkeruu:


Kuukauden kolmantena sunnuntaina on mahdollisuuksien mukaan pidetty lähetyksen teemaa esillä jumalanpalveluksissa, ja näissä olemme keränneet lähetyskolehdin.

Seurakunnassa järjestetään myös mahdollisuuksien mukaan myyjäisiä ja erilaisia tapahtumia lähetystyön hyväksi.

Lähetystyö